divendres, 15 de gener del 2010

CAMPANYA COL·LABORA-HI
















Aquesta campanya consisteix en conscienciar a la ciutadania de com s’ha de fer la gestió dels residus municipals i la importància de la seva col·laboració en la recollida selectiva.

Expliquem a la ciutadania els diferents contenidors i com s’ha de dipositar els residus en cada un d’ells, per exemple:

  • Contenidor blau: dipositem paper i cartró, sobre tot les caixes han d’anar ben plegades per tal que no hi hagi desbordaments.
  • Contenidor groc: introduïm tot tipus d’envasos i els aixafem per tal que els contenidors no s’omplin tan ràpidament.
  • Contenidor verd: dipositem les ampolles i els pots de vidres
  • Contenidor bicompartimentat
Part gris: en aquesta part es posa tot la resta de residus de casa que no es dipositen a la resta de contenidors ni a la deixalleria. Per exemple, els bolquers, la pols d’escombrar, les burilles de les cigarretes...

Part taronja: en aquest altre contenidor deixem les restes del menjar i petites restes de jardineria. Hem de vigilar que aquestes restes, sobre tot les del menjar, estiguin dipositades en una bossa ben tancada perquè no es produeixin males olors.

També informem del servei de la deixalleria fixa, una instal·lació gratuïta on podem portar els residus que no podem dipositar als contenidors del carrer, per exemple: frigorífics, neumàtics, matalassos... I per altra banda el servei de la deixalleria mòbil, un camió que fa un recorregut pel poble els dissabtes al matí per recollir els petits residus, com per exemple: roba, pa sec, radiografies, fluorescents...

Posteriorment donem la informació del descompte del impost del rebut de l’aigua per la utilització del servei de les deixalleries, tant de la fixa com la mòbil.

Per últim informem del servei que té l’Ajuntament de recollida de mobles i trastos vells.

Els ciutadans que vulguin utilitzar aquest servei, han de trucar al telèfon gratuït 900 666 685 i baixar el mobles els dilluns a la nit, sempre al costat del contenidor més proper. El servei de recollida passarà a buscar-los el dia següent.


Rosa Garcia

1 comentari:

  1. Acabo de veure que la Rosa ha publicat el seu post!!

    Moltes gràcies noies! Esteu fent una molt bona feina, i m'ha fet molta il·lusió veure un post publicat per vosaltres mateixes sense la meva ajuda!!

    Seguiu així

    ResponElimina